Επιλογή Σελίδας
references-top-banner-placeholder

Έξι (6) Μονάδες Επεξεργασίας Υφάλμυρου Νερού 250m3/day

Bιομηχανίες Tροφίμων, Kαλλυντικών και Συσκευασίας, Ελλάδα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ

Έξι (6) Μονάδες Επεξεργασίας Υφάλμυρου Νερού με τη μέθοδο της αντίστροφης ώσμωσης παραγωγής έως και 250m3/ημέρα εγκαταστάθηκαν σε βιομηχανίες τροφίμων, καλλυντικών και συσκευασίας σε Αθήνα, Αμφιλοχία, Αταλάντη και Μύκονο. Το παραγόμενο νερό ικανοποιεί απόλυτα τις προδιαγραφές της κάθε εφαρμογής.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ελλάδα

ΠΡΟΪΟΝ

Νερό για Φαρμακοβιομηχανίες, Νερό Γενικής Χρήσης

ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τροφίμων & Ποτών, Φαρμάκων – Καλλυντικών , Χάρτου

REFERENCE ID

015-Ι-G

ΓΕΝΙΚΑ

Η εταιρία ΤΕΜΑΚ, από το 1980, βρίσκεται δίπλα στον κλάδο της βιομηχανίας, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών με αξιοπιστία και συνέπεια, καθώς διαθέτει πλήρη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων επεξεργασίας νερού.

Χάρη στην παραγωγή των συστημάτων στην Ελλάδα και την υψηλή τεχνογνωσία των εξειδικευμένων στελεχών της, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας νερού, από τη μελέτη και το σχεδιασμό τους μέχρι και την κατασκευή και εγκατάσταση των απαραίτητων συστημάτων.

Τα 750.000 κυβικά/ημέρα καθαρού πόσιμου νερού ή νερού κατάλληλου για διάφορες χρήσεις, που παράγονται καθημερινά από τις εγκατεστημένες εφαρμογές της ΤΕΜΑΚ στην Ελλάδα και σε 26 χώρες του εξωτερικού, αποτελούν την απόδειξη της εμπειρίας και εξειδίκευσής της στην επεξεργασία νερού.