Επιλογή Σελίδας

Ασφαλές ποιοτικό και πόσιμο νερό για Ξενοδοχεία και Resorts!

Απρ 15, 2024

Η επεξεργασία του νερού στα ξενοδοχεία και τα Resorts είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας, καθώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες τους ενώ εξασφαλίζει σημαντική μείωση στα λειτουργικά έξοδα.

Με τη χρήση συστημάτων επεξεργασίας νερού εξασφαλίζεται η επάρκεια και η υψηλής ποιότητας νερού, μειώνονται οι ανάγκες σε απορρυπαντικά και καθαριστικά, ελαχιστοποιείται η κατανάλωση ενέργειας στα συστήματα θέρμανσης νερού και μειώνονται οι βλάβες και φθορές σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, σωληνώσεις, ηλεκτρικές συσκευές, είδη υγιεινής, σερπαντίνες ατμογεννητριών, αντιστάσεις στους θερμοσίφωνες, καλοριφέρ, boiler ζεστού νερού, και μπεκ πλυντηρίων πιάτων και ρούχων, επιτυγχάνοντας μακροζωία των συσκευών.

Η ΤΕΜΑΚ, πάντα με γνώμονα την κερδοφορία του πελάτη, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας νερού, σχεδιασμένες για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως αντίστροφες ωσμώσεις θαλασσινού και υφάλμυρου νερού, φίλτρα νερού, συστήματα αποσκλήρυνσης, συστήματα χλωρίωσης-απολύμανσης, εξοπλισμό πισίνας, και πολλά άλλα.

Βελτιώστε την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών σας και ενισχύστε τη φήμη του καταλύματός σας με τις λύσεις επεξεργασίας νερού από την ΤΕΜΑΚ.

Αποκτήστε τα Πλεονεκτήματα της Συνεργασίας με την ΤΕΜΑΚ:
✔ Ποιότητα στον Σχεδιασμό, την Κατασκευή και την Απόδοση του Συστήματος ✔ Αντοχή στο Χρόνο και Εγκατάσταση με Επαγγελματικό Τρόπο ✔ Διαθεσιμότητα Ανταλλακτικών για Ασφαλή Λειτουργία ✔ Μείωση Κόστους μέσω Ορθολογικής Διαχείρισης του Νερού ✔ Προστασία από Βλάβες και Φθορές σε Πολλούς Τομείς ✔ Προστασία του Περιβάλλοντος και Αξιοποίηση Διαθέσιμων Πηγών Νερού και Ενέργειας✔ Καταπράσινος κήπος και ευχάριστος περιβάλλον χώρος.