Επιλογή Σελίδας
references-top-banner-placeholder

Ξενοδοχείο Πολυεθνικού Ομίλου 
Σύστημα αποσκλήρυνσης, Ελλάδα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Σε 5άστερο ξενοδοχείο στο Μαρμάρι της Κω τέθηκε σε λειτουργία τον Μάιο του 2021 ένα σύστημα αποσκλήρυνσης νερού, ποιότητας 1800 ppm και δυναμικότητας 312 κ.μ./ημέρα, καλύπτοντας τις ανάγκες για νερό χρήσης.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ελλάδα

ΠΡΟΪΟΝ

Σκληρότητα, Νερό Παραγωγής

ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ξενοδοχείο Πολυεθνικού Ομίλου

REFERENCE ID

071-H-Gr

ΠΡΟΒΛΗΜΑ / ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η ΤΕΜΑΚ ανέλαβε σε πιεσμένο χρόνο παράδοσης να απεγκαταστήσει το ήδη υπάρχον ανενεργό σύστημα και να προμηθεύσει με ένα καινούριο σύστημα αποσκλήρυνσης νερού που θα καλύψει την ημερήσια ζήτηση, αλλά και την παροχή αιχμής του ξενοδοχείου.
Οι ανάγκες σε νερό καλύφθηκαν με δύο δίδυμες στήλες αποσκλήρυνσης που είναι σε on line λειτουργία.

Το υφάλμυρο νερό αποθηκεύεται σε μια δεξαμενή και μέσω της αντλίας τροφοδοσίας προωθείται αρχικά στα φίλτρα σακούλας για αφαίρεση αιωρημάτων και έπειτα στο σύστημα αποσκλήρυνσης.

Το τελικά παραγόμενο νερό από τις στήλες αποσκλήρυνσης είναι 269 m3/ημέρα, το οποίο θα αναμειχθεί με 43 m3/ημέρα ακατέργαστο νερό προς συνολική παραγωγή 312 m3/ημέρα νερού σκληρότητας 10οfH.

Γενικά

Η εταιρία ΤΕΜΑΚ, από το 1980, βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και της μαζικής εστίασης καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών τους με αξιοπιστία και συνέπεια, καθώς διαθέτει πλήρη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων επεξεργασίας νερού.

Χάρη στην παραγωγή των συστημάτων στην Ελλάδα και την υψηλή τεχνογνωσία των εξειδικευμένων στελεχών της, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας νερού, από τη μελέτη και το σχεδιασμό τους μέχρι και την κατασκευή και εγκατάσταση των απαραίτητων συστημάτων.

Τα 750.000 κυβικά/ημέρα καθαρού πόσιμου νερού ή νερού κατάλληλου για διάφορες χρήσεις, που παράγονται καθημερινά από τις εγκατεστημένες εφαρμογές της ΤΕΜΑΚ στην Ελλάδα και σε 26 χώρες του εξωτερικού, αποτελούν την απόδειξη της εμπειρίας και εξειδίκευσής της στην επεξεργασία νερού.